Vacature

Werkvoorbereider

Wil je graag je loopbaan voortzetten bij één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en bij een voorloper in de markt op het gebied van innovatie en gerobotiseerd produceren? Ben jij een ervaren werkvoorbereider en heb jij al met Boost gewerkt? Dan is de vacature werkvoorbereider bij BOZ Group iets voor jou.

 

De functie

Onze afdeling Enginering kent 4 disciplines; calculatie, engineering, werkvoorbereiding en CAM programmeur. Het team bestaat uit 10 collega’s van verschillende leeftijden en zij werken in dagdienst. Een van onze collega’s gaat met pensioen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider/CAM programmeur.

 

Wat doe je als werkvoorbereider bij BOZ Group?
Je maakt zelfstandig, aan de hand van de klantwens, een productiebegeleidingsplan. Je kiest de juiste parameters (afdeling en machine) en houdt rekening met het efficiënt gebruik van tijd en materialen. Je draagt zorg voor de juiste werktekeningen en maakt indien nodig aanvullende werk tekeningen. Ook neem je meldingen van afwijkingen in het productieproces in behandeling, deze meldingen worden besproken en geoptimaliseerd om tot een goed eindresultaat te komen.

Je hebt zowel intern- als extern contact over tekeningen en klantwensen. Tevens beoordeel je, in overleg met productie, of orders technisch haalbaar zijn.

 

Wat doe je als CAM programmeur bij BOZ Group?
We hebben in ons machinepark onder andere de volgende 3 fantastische machines staan: de  TruMatic 7000, TruLaser Center 7030 en de TruLaser 3030. Deze machines worden gevoed door de Stopa (Automatische opslag) en als CAM programmeur programmeer je deze machines.

 

Heb jij ervaring als CAM Programmeur of werkvoorbereider, maar niet beiden? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

 

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met metaaltechniek;
  • Je hebt kennis van plaatmateriaal en je bent sterk met technische tekeningen;
  • Continu verbeteren zit in je DNA, je bent technisch sterk en hebt een hoge kwaliteitsnorm voor jouw eigen werk en dat van jouw collega’s.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
  • Woonachtig op bereisbare afstand van Bergen op Zoom.

 

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende positie met een hoge complexiteit bij een leuk bedrijf in de top van de markt dat financieel gezond is.
  • Een informele sfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris tussen de € 2.850,00 en € 4.000,00 bruto per maand (o.b.v. kennis en ervaring), winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en een goede pensioenregeling.

 

Zoek jij een functie in een klein en hecht team, bij een ambitieuze technische organisatie en heb jij de drive om dingen beter te doen? Zie jij jezelf als gedreven, proactief en technisch sterk? Dan maken we heel graag kennis met jou en willen we je graag laten zien wat wij je te bieden hebben.
Solliciteer via onderstaande knop of stuur jouw motivatie en CV naar onze HR afdeling via personeelszaken@bozgroup.eu

Wil je liever eerst wat informatie voordat je besluit te reageren? Bel onze HR Manager Tamara Vlielander op +31 (0) 164 240 910 of kijk op onze website: www.bozgroup.nl