Vacature

CNC Frezer

Wil je graag je loopbaan voortzetten bij één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en bij een voorloper in de markt op het gebied van innovatie en gerobotiseerd produceren? Ben jij een ervaren frezer die houdt van een uitdaging?

 

De functie

Wij zijn één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en gevestigd in Bergen op Zoom. BOZ Group is een familiebedrijf en we bestaan dit jaar 48 jaar. Momenteel hebben we 150 collega’s.
Onze focus is dun plaatwerk (Staal, Aluminium en RVS). Deze platen bewerken wij zodat ze als samengestelde producten naar onze klanten kunnen. Dat zijn OEM’ers en systeemleveranciers. De producten vinden uiteindelijk hun weg in de agro, food, hightech, medische sector en de machine & apparatenbouw.
Onze specialisaties zijn; engineering, plaatbewerking, poedercoaten en assemblage. Veel van de bewerkingen doen wij met super moderne machines, maar zonder onze mensen doen die machines niets. Dit geldt ook voor onze Hartford CNC freesmachine die we eind 2022 hebben aangeschaft voor met name seriematig frezen. We zoeken een nieuwe collega frezer die deze machine zelfstandig gaat bedienen, kan programmeren en zorgt dat de Hartford met Promaster ladesysteem met Yaskawa robot voor producthandling optimaal functioneert en ingezet wordt.

 

Wat neem je mee?

 • Minimaal MBO niveau 2, liefst richting metaalbewerking of vergelijkbaar;
 • Je hebt 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring als CNC Frezer.
 • Je kunt technische tekeningen lezen.
 • Je bent bekend met diverse CNC-besturingssystemen.
 • Men omschrijft jou als een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en/of Engels) die bereid is om in ploegendiensten te werken indien nodig.
 • Uiteraard ben je nauwkeurig, staat kwaliteit boven alles, ben je handig en in staat fysiek werk te doen
 • Woonachtig in de buurt van Bergen op Zoom.

 

wat bieden wij jou?

 • Een werkplek waarin je jouw kennis als frezer goed kunt inzetten en het frezen binnen de organisatie op de kaart kunt zetten.
 • Een informele werksfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand (voor 38 uur) afhankelijk van leeftijd/opleiding/ervaring, winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en goede pensioenregeling.

 

We maken heel graag kennis met jou en willen we je graag laten zien wat wij je te bieden hebben.
Solliciteer via onderstaande knop of stuur jouw motivatie en korte toelichting van je ervaring naar onze HR afdeling via personeelszaken@bozgroup.eu.
Wil je liever eerst wat informatie voordat je besluit te reageren? Bel onze Corporate Recruiter Joyce Beukelaar op +31 (0) 164 240 910 of kijk op onze website: www.bozgroup.nl

Wij zoeken een nieuwe vaste collega, sollicitaties van ZZP-ers worden niet in behandeling genomen. Ook uitzend-, recruitment- en wervingsbureaus wordt met klem gevraagd om geen contact op te nemen met ons over deze vacature. Kandidaten die aangeboden worden via deze kanalen zullen wij niet inhoudelijk bekijken.