Vacature

Samensteller / Lasser

Wil je graag jouw loopbaan voortzetten bij één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en bij een voorloper in de markt op het gebied van innovatie en gerobotiseerd produceren? Ben jij een vakman die alles weet van verschillende lastechnieken en een voorkeur heeft voor repeterend werk in een schone en hightech werkomgeving? Vind jij het een uitdaging om complexe producten samen te stellen en te lassen? Dan maken we graag kennis met jou!

 

De functie

Onze producten worden vaak in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld en geproduceerd. Daardoor is ieder product en elke toepassing uniek. Dat maakt het werken eraan boeiend en afwisselend. Bovendien vereist het zowel een nauwe samenwerking met je collega’s als een vakkundige, zelfstandige inzet.

 

Profiel

 • Voldoende aantoonbare werkervaring in TIG lassen en RVS dunne plaat, dit wordt getest door middel van een proeve van bekwaamheid.
 • Vanaf tekening kunnen werken is een must.
 • Je spreekt Nederlands of Engels.

 

Wat bieden wij jou?

Wij beschikken over een hightech, compleet geautomatiseerd en met robots uitgerust machinepark. Dat betekent voor jou:

  • Een dynamische omgeving, waarin het prettig werken is.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een maximaal brutosalaris van € 3.400 bruto per maand op basis van 38 uur, winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en goede pensioenregeling.
  • Omdat wij het net zo belangrijk vinden als jij dat je je verder kunt ontwikkelen, bieden we goede (interne) opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen
  • Een informele sfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

 

Zoek jij een functie in een hecht team, bij een ambitieuze technische organisatie en heb jij de drive om dingen beter te doen? Zie jij jezelf als echte vakman? Dan maken we heel graag kennis met jou en willen we je graag laten zien wat wij je te bieden hebben.
Solliciteer via onderstaande knop of stuur jouw motivatie en CV naar onze HR afdeling via personeelszaken@bozgroup.eu

Wil je liever eerst wat informatie voordat je besluit te reageren? Bel onze Corporate Recruiter Joyce Beukelaar  op +31 (0) 164 240 910