Vacature groepsleider

Groepsleider Lasafdeling

Wil je graag je loopbaan voortzetten bij één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en bij een voorloper in de markt op het gebied van innovatie en gerobotiseerd produceren? Heb jij ervaring met het aansturen van een productieafdeling in de maakindustrie? Ben je technisch gevormd, sterk in procesgericht denken en een teamspeler? Dan is de vacature Groepsleider bij BOZ Group iets voor jou!

 

Functie

Als Groepsleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte, effectieve en veilige productieorganisatie van 5 tot 15 medewerkers. Onder jouw leiding valt een van onze lasafdelingen. Je bewaakt en bevordert de productievoortgang, rekening houdende met de bezettingscapaciteit van medewerkers en machines, kwaliteitseisen en deskundigheid van de werknemers. Je bent verantwoordelijk voor het effectief inzetten van jouw medewerkers en jouw fysiek werkgebied qua orde & netheid en onderhoud/keuring van machines en apparatuur. Hierbij rapporteer je aan één van onze productieleiders.

Als groepsleider lasafdeling houd jij je bezig met het continue verbeteren van het lasproces van onze lasrobots : Yaskawa, Cloos, Kuka en Trumph. Samen met de afdeling werkvoorbereiding zorg je dat de juiste mallen beschikbaar komen om onze producten te kunnen produceren. Je verzorgt het eerstelijns onderhoud van de lasrobots.

Je bent verantwoordelijk voor het inwerken, begeleiden en coachen van de medewerkers aan de lasrobots. Doordat jij de processen aan de productielijnen goed bewaakt en inspeelt op eventuele veranderingen en verbeteringen weet je dagelijks de gevraagde output te realiseren. Hiertoe werk je eveneens proactief samen met andere groepsleiders en hun afdelingen. Gedurende je werkdag los je diverse problemen die zich voor kunnen doen zelfstandig op.
In jouw rol werk je eveneens mee en ontwikkel je een hoge mate van technisch inzicht en kunde. Hierdoor ben je in staat om de deskundigheid van jouw medewerkers op niveau te houden en/of te brengen. Tevens werk je aan continue verbetering in teamverband en werk je samen met de productieleiding om verbetervoorstellen te implementeren. Belangrijke focus gebieden voor continue verbetering daarvoor zijn veiligheid, kwaliteit, productiviteit, kosten en menselijk kapitaal.

 

Profiel

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond richting WtB of gelijkwaardig en kennis van metallische materialen en lasprocessen, met name met het lassen van aluminium zowel TIG als MIG/MAG;
 • Je hebt aantoonbare en relevante ervaring in een zelfde functie;
 • Programmeren van machines (zowel on-als offline) is jou niet onbekend;
 • Als leidinggevende ben je in staat om medewerkers te begeleiden, motiveren en te coachen;
 • Je kunt productiedata te interpreteren betreffende de voortgang van het productieproces en de hiertoe benodigde inzet van  (hulp)middelen en capaciteit te organiseren;
 • Je krijgt energie van het continu verbeteren van processen;
 • Kwaliteit van het geproduceerde product is voor jou prioriteit nummer 1;
 • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en initiatiefrijk en je zoekt ruimte om zaken zelf op te pakken;
 • Je bent bereid om (indien nodig) in ploegen (2 of 3 ploegen) te werken.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke (parttime) functie met een hoge dynamiek bij een succesvol bedrijf in de top van de markt dat financieel gezond is.
 • Een informele sfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een maximaal brutosalaris van € 3.600 bruto per maand op basis van 38 uur, winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en goede pensioenregeling.

 

 

Wil jij aan de slag als groepsleider van onze las(robot)afdeling? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@bozgroup.eu t.a.v. Tamara Vlielander, HR Manager of via onderstaande button