Vacature

Zetter

 

Wil je graag je loopbaan voortzetten bij één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en bij een voorloper in de markt op het gebied van innovatie en gerobotiseerd produceren? Ben je technisch sterk, heb je ervaring in de metaalindustrie en weet je een kantbank te bedienen? Dan is de vacature voor Zetter bij BOZ Group iets voor jou.

 

De functie

Als zetter produceer je plaatwerk producten van doorgaans rvs, aluminium en staal met een dikte van hoofdzakelijk 1 tot 3mm. Binnen de BOZ Group werken we met Trumpf kantbank/zet machines. Je kunt deze kantbanken zelfstandig programmeren en in- en omstellen. Dit doe je aan de hand van technische tekeningen. Het beheersen van tekeninglezen is dan ook zeer belangrijk. Ook kun je, of ga je leren hoe je de machine zelf kunt instellen voor enkelstuks tot seriematige productie van precisieproducten met kleine toleranties. Je voert ook tel- en kwaliteit controles uit van de gemaakte materialen/producten.

 

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren zetter. Maar ben jij gemotiveerd en leergierig? Heb je daarnaast ook technisch inzicht? Dan willen we je graag het vak van A tot Z leren , je wordt immers omringt door zeer ervaren collega’s die je zullen bijstaan.

 

Wat neem je mee?

  • Minimaal MBO niveau 2, liefst richting metaalbewerking of vergelijkbaar.
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen.
  • Je hebt technisch inzicht en kunt tekeninglezen.
  • Als persoon ben je nauwkeurig, resultaat- en kwaliteitsgericht, heb je aanpassingsvermogen en ben je leergierig.
  • Continu verbeteren zit in je DNA.
  • Je bent woonachtig op bereisbare afstand van Bergen op Zoom.

 

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende functie met een hoge complexiteit bij een succesvol bedrijf in de top van de markt dat financieel gezond is.
  • Een informele sfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris tussen € 2.450,- en € 3.675,- de bruto per maand op basis van 38 uur en afhankelijk van ervaring en kunde, winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en goede pensioenregeling.

 

Zoek jij een functie in een hecht team vakmensen, bij een ambitieuze technische organisatie en heb jij de drive om dingen beter te doen? Zie jij jezelf als technisch sterk met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan maken we heel graag kennis met jou en willen we je graag laten zien wat wij je te bieden hebben.
Solliciteer via onderstaande knop of stuur jouw motivatie en CV naar onze HR afdeling via personeelszaken@bozgroup.eu

Wil je liever eerst wat informatie voordat je besluit te reageren? Bel onze HR Manager Tamara Vlielander op +31 (0) 164 240 910 of kijk op onze website: www.bozgroup.nl