Vacature

Bankwerker in Bergen op Zoom

Reageer op onze bankwerker-vacature in Bergen op Zoom! In deze functie maakt u onderdelen voor machines en zorgt u ervoor dat ze pasklaar zijn. Hiervoor moet u onder andere nauwkeurig boren, tappen en/of met behulp van een mal producten monteren/samenstellen (door middel van schroeven, bouten et cetera). Dus, werkt u graag met uw handen en bent u heel precies? Dit is een leuke baan voor vakwerkers met oog voor detail!

Reageer als bankwerker op onze vacature in Bergen op Zoom

Onze producten worden vaak in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld en geproduceerd. Daardoor is ieder product en elke toepassing uniek. Dat maakt het werk boeiend en afwisselend. Bovendien vereist het zowel een nauwe samenwerking met collega’s als een vakkundige zelfstandige inzet.

De profielschets

Wanneer u reageert op deze vacature voor bankwerker bij BOZ Group in Bergen op Zoom, verwachten wij het volgende:

  • U heeft enkele jaren aantoonbare werkervaring in bankwerken.
  • U werkt zonder problemen vanaf een tekening.

Ons bedrijf beschikt over een hightech, compleet geautomatiseerd en met robots uitgerust machinepark. Dat betekent voor u:

  • Een dynamische omgeving, waarin het prettig werken is.
  • U ontvangt een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein Metaal.
  • Omdat wij het net zo belangrijk vinden als u dat u zich verder kunt ontwikkelen, bieden we goede (interne) opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.

Onze andere vacatures

Is de vacature voor bankwerker niet hetgeen waar u naar op zoek bent bij ons in Bergen op Zoom? Bekijk dan zeker eens onze andere vacatures, zoals:

Reageer op onze vacature

Wilt u reageren op de vacature van bankwerker bij BOZ Group in Bergen op Zoom? Of heeft u een andere passende vacature gezien? Mail uw motivatie en cv dan naar personeelszaken@bozgroup.eu, ter attentie van Tamara Vlielander, afdeling Personeelszaken.