Collega’s met een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding ter versterking van de robotlasafdeling

Robotlassen met uitgebalanceerde configuraties 

Als het om robot lassen gaat speelt de BOZ Group voortdurend in op zowel innovatie als wensen en eisen van de markt. Voor het lassen van grotere series hebben we lasrobots van het merk Cloos tot onze beschikking. Door het in-huis ontwerpen en bouwen van professionele lasmallen kunnen we snel en kostenefficiënt werken met het robot lassen.

Voordelen van robotlassen

De BOZ Group beschikt over drie geautomatiseerde lasrobots. Door de uitgebalanceerde configuraties kunnen hiermee de meest uiteenlopende en hoogwaardige laswerk-zaamheden worden uitgevoerd. De inzet van de lasrobots heeft naast snelheid een gegarandeerde en constante kwaliteit wat leidt tot een perfect eindproduct

INTERNE OPLEIDING VOOR ROBOTLASSER/PROGRAMMEUR

De invoering en toepassing van de robottechniek vereist een hogere kwalificatie op de werkplek. Er is daarom een grondige interne opleiding nodig om de robottechnologie competent en bedrijfseconomisch te kunnen gebruiken. De gebruiker draagt zijn deel daartoe bij, doordat hij het bedienen en programmeren van de robot goed beheerst en kennis op het gebied van onderhoud en reparatie heeft gekregen. De BOZ Group leert je door een geschikt scholingsprogramma,  het goed functioneren van de robotinstallatie respectievelijk het ‘flexibele fabricagesysteem”