Vacature

Senior Engineer/Werkvoorbereider

Ben jij oplossingsgericht, technisch onderlegd, en zelfstandig? Heb jij ook nog eens ervaring in de metaaltechniek?

Dan is de functie van Senior Engineer/Werkvoorbereider bij BOZ Group iets voor jou!

Hier kom je werken:

BOZ Group is één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa gevestigd in Bergen op Zoom. Wij produceren voor een grote diversiteit aan industrieën . Wij investeren voortdurend in nieuwe processen en systemen, hierdoor behouden wij een voorsprong in kennis en techniek. Wij kennen een hoge automatiseringsgraad met een modern hightech machine park.

Je gaat werken met gerenommeerde klanten met hoge product-eisen.

Omdat wij ontwikkeling van onze mensen belangrijk vinden, bieden wij veel (in-house) opleidingsmogelijkheden voor verdere professionele groei.

In totaal werken we met 140 mensen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Hier hebben wij verschillende afdelingen voor.

De functie:

Onze afdeling Enginering kent 4 disciplines; calculatie, engineering, werkvoorbereiding en CAM programmeur. Het team bestaat uit 10 collega’s van verschillende leeftijden en zij werken in dagdienst. Wij zijn op zoek naar een ervaren Engineer/Werkvoorbereider die veel expertise heeft en zich als vraagbaak opstelt voor het team.

Wat doe je als werkvoorbereider bij BOZ Group?

Je maakt zelfstandig, aan de hand van de klantwens, een productiebegeleidingsplan. Je kiest de juiste parameters (afdeling en machine) en houdt rekening met het efficiënt gebruik van tijd en materialen. Je draagt zorg voor de juiste werktekeningen en maakt indien nodig aanvullende werk tekeningen. Ook neem je meldingen van afwijkingen in het productieproces in behandeling, deze meldingen worden besproken en geoptimaliseerd om tot een goed eindresultaat te komen.

Je hebt zowel intern- als extern contact over tekeningen en klantwensen. Tevens beoordeel je, in overleg met productie, of orders technisch haalbaar zijn.

Wat doe je als CAM programmeur bij BOZ Group?

We hebben in ons machinepark onder andere de volgende 3 fantastische machines staan: de TruMatic 7000, TruLaser Center 7030 en de TruLaser 3030. Deze machines worden gevoed door de Stopa (Automatische opslag) en als CAM programmeur programmeer je deze machines.

Profiel:

 • HBO werk- denkniveau;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met metaaltechniek;
 • Je hebt kennis van plaatmateriaal en je bent sterk met technische tekeningen;
 • Continu verbeteren zit in je DNA, je bent technisch sterk en hebt een hoge kwaliteitsnorm voor jouw eigen werk en dat van jouw collega’s.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Bergen op Zoom.

Wat bieden wij jou?

 • Uitdagende positie met een hoge complexiteit bij een leuk bedrijf in de top van de markt dat financieel gezond is;
 • Een informele sfeer, leuke collega’s, gezellige borrels & feesten;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een jaar contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris tussen de € 2.850,00 en € 4.000,00 bruto per maand (o.b.v. kennis en ervaring), winstuitkering, bonus bij geen ziektedagen en een goede pensioenregeling.