Top referenties

Als fabrikant van medische apparatuur exporteren wij onze producten naar vele landen. De BOZ Group is sinds jaar en dag een vaste en betrouwbare partner voor het leveren van de roestvrijstalen en plaatstalen behuizingen. Een belangrijke reden om met de BOZ samen te werken is de hoge kwaliteit die zij in staat is te produceren en de flexibiliteit die geboden wordt als het gaat om (re)engineering en levering van kleine series. Door haar constante vernieuwing en investeringen in productietechnologie is de BOZ Group een partner die meedenkt in onze ontwikkelingen; dit is voor ons van het grootste belang.
Ger Bouwens, Managing Director, Synergie Nederland B.V.

Vanderlande Industries provides today’s widest range of automated parcel and postal sorting solutions for hubs and depots of all sizes worldwide. In our Supply Chain Center Europe the company BOZ-Group takes a very important place in manufacturing of stainless steel equipment as being a part of our sorting-system. Based on the principles of Quality, Logistics, Technique and Costing BOZ-Group proved to be a reliable partner for Vanderlande Industries. The possibility to exchange manufacturing knowledge between R & D and BOZ-engineering is highly appreciated and useful. Short time delivery, zero defects and flexibility are common issues and already embedded in the plant for some time.
Eef van Galen, Sr. Sourcing Manager, Vanderlande Industries

Als fabrikant van doseerapparatuur exporteren wij 95% van onze producten wereldwijd. BOZ Group maakt voor ons het merendeel van de roestvrijstalen en plaatstalen onderdelen. Eén van de belangrijkste redenen om met BOZ samen te werken is de hoge en constante kwaliteit van de producten en de mogelijkheid om relatief kleine series op afroep te laten fabriceren in verschillende kleurstellingen. Door een goede samenwerking met de engineeringsafdeling zijn wij in staat de kostprijs en de kwaliteit van onze producten te blijven verbeteren. De continue investeringen van BOZ in de nieuwste productietechnologieën, zoals de laserlasapparatuur voor de productie van onze roestvrijstalen delen, zijn voor ons van belang om met BOZ te blijven samenwerken. BOZ bewijst in Nederland goede producten tegen een goede prijs te kunnen maken.
Gerhard Dersjant, Managing Director, Movacolor

Wir sind ein Produzent von Geräten für die Lebensmittelindustrie. Unsere Produkte werden vor allem an Länder der EU geliefert. Die BOZ Group fabriziert und liefert für uns die wichtigsten Blechteile in nichtrostendem und Kohlenstoff-Stahl. Ein entscheidender Grund um mit der BOZ Group zusammen zu arbeiten ist deren konstante hohe Qualität und die Möglichkeit um bereits kleinere Serien auf Abruf fabrizieren zu lassen. Durch die gute Zusammenarbeit der Ingenieursabteilungen sind wir in der Lage kontinuierlich Produktverbesserungen und weitere Optimierungen durchzuführen. Da die BOZ Group regelmäßig in die neusten Produktionstechnologien investiert, haben wir gute Gründe um bei diesem Lieferanten zu bleiben. Die BOZ Group beweist hochwertige Produkte zu interessante Konditionen liefern zu können.
Kaj Janßen, Geschäftsführer, JATA