World Class Manufacturing (WCM)

World Class Manufacturing combineert verbetering van de logistiek, het optimaliseren van het productieapparaat en het systematisch streven naar perfectie in kwaliteit. Als organisatie behoort de BOZ Group tot de top 3 van plaatwerkproducenten in Nederland en tot de top 10 van plaatwerkproducenten in Europa. Om deze positie te behouden, heeft de organisatie verschillende WCM-technieken beschikbaar als LEAN Manufacturing, Total productive Maintenance (TPM) en 5S.

Kwaliteit en systematische kwaliteitverbetering in alle facetten is bijzonder belangrijk voor onze bedrijfsvoering en bij onze klanten. Zij kunnen bij ons rekenen op een product- en industriële dienstverlening die is afgestemd op hun specifieke afwegingen.

Uiteraard zijn wij ISO 9001, versie 2015 gecertificeerd.

 

downloadcertificaat

Waarom World Class Manufacturing

Gemiddeld gaat bij standaard productiebedrijven meer dan 50% tijd verloren aan foutherstel. BOZ World Class denken is kiezen voor het goedkoopste proces met de overall laagste bedrijfskosten. World Class Manufacturing (WCM) is de optimale balans tussen de hoogste klantnorm tegen de laagste integrale kosten. WCM staat voor systematisch streven naar foutreductie, kwaliteitsborging en productie-excellentie. Want herstel van productiefouten is voor klant en toeleverancier veruit de duurste factor. Dit wordt gemeten vanuit stilstand, storing, afkeur, direct verlies aan productie-uren, directe herstelkosten, maar vooral door verliezen bij de indirecte kosten door de snelle opschalingfactor van aantal betrokken mensen, communicatie- en herstelkosten tussen klant en herstel van vertrouwen.