Industriële Diensten

Leadtime management

Leadtime management staat voor de integrale doorlooptijd van productiebeheersing, van klantbestelling tot eindproduct. Dit omvat een enorme bandbreedte van monodelen van eenvoudig staal tot complexe high-end systemen in RVS. Leadtime management wordt vaak ingezet vanaf verbeteringsprocessen (UPGRADE) waarbij klanten kortere doorlooptijden wensen in combinatie met lagere voorraadrisico’s.

RampUp/RampDown

RampUp/RampDown management gaat in op het op- en afschalen van volume productie. Dit is een cruciale overlevingsfactor van opdrachtgevers om snel in te kunnen spelen op een wisselende marktvraag. Het inrichten van productieprocessen op grote fluctuatie in afname vraagt een hoogwaardige dienstverlening en afstemmingsniveau. BOZ is door haar LEAN productiebeheersing en speciale World Class Leadership insteek, organisatorisch zo ingericht om deze dienstverlening te kunnen aanbieden op zeer grote fluctuaties.

Overname productie

In moderne uitbestedingsprocessen worden vaak strategische keuzes gemaakt welke producten men al dan niet zelf wil produceren. en welke producten integraal worden uitbesteed. Bij integrale uitbesteding legt men de totale verantwoordelijkheid voor een functionele unit bij één centraal Toeleverpunt – TIER ONE- die de totale regie van deze productielijn op zich neemt. BOZ is TIER ONE producent en biedt ONE STOP SHOPPING voor een paar internationale topbedrijven in combinatie met Zero defect Productie